Leeslenzen

Leeslenzen of meerfocus lenzen:

Bieden het meeste vrijheid en gemak!

De kleine lettertjes niet meer kunnen lezen, armen die te kort worden, het daglicht of extra licht opzoeken om nog nabijwerk te kunnen doen. Plots veel beter kunnen zien met iemand anders zijn leesbril. Het zijn allemaal dingen die veel mensen dagelijks ondervinden. 

Meestal denkt men dan onmiddellijk aan een leesbril. Contactlenzen zijn in deze situatie ook een mooie oplossing. Het bestaat al zeer lang in contactlenzen om ook het leesprobleem op te lossen. Het grote verschil ten opzichte van vroeger is dat de systemen van de huidige lenzen veel beter zijn dan vroeger. Samen met de verbeterde contactlensmaterialen kunnen we meer en meer mensen een mooie oplossing bieden.

Er komen altijd maar nieuwe en betere lenzen op de markt. Het is dan ook belangrijk in ons vak om continu bij te scholen zodat wij u de beste lenzen en methodes kunnen aanbieden. Daar wij zeer veel mensen een succesvolle oplossing bieden met leeslenzen hebben wij dan ook een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van deze lenzen.

Wij werken met alle types die er bestaan en beperken ons niet tot enkele lenzen van bepaalde leveranciers. Veel mensen krijgen van hun opticien te horen dat deze lenzen niet voor hen geschikt zijn of dat het niet lukt. Dit kan je enkel besluiten als er heel wat systemen en mogelijkheden zorgvuldig beredeneerd uitgetest zijn. Meestal zijn we dan een halfjaar of tot zelfs 1 jaar verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam *
Voornaam *
E-mail *