Serviceplan:

Dankzij dit serviceplan voor zachte contactlenzen heeft u een full-service systeem aan de beste voorwaarden!

Full Serviceprogramma contactlenzen tot 18 jaar:

Lisa, 16 jaar, heeft een heel actief leven buiten de schooluren en draagt elke dag maandlenzen. Haar hobby’s zijn tennis en fitness. In de winter gaat ze elk jaar op skivakantie. Ze kiest voor het comfort -18 servicesysteem, zo krijgt ze elk halfjaar een oproep voor een controleafspraak en heeft ze flinke kortingen op de lenzen en vloeistoffen. Ook alle nodige oogzorg is onbeperkt inbegrepen en ze krijgt gratis nieuwe lenzen bij breuk of verlies.

Voor het skiën heeft Ann graag daglenzen. Dankzij de comfort-18 kan zij nu zonder extra kosten eerst verschillende types daglenzen uittesten om te kijken welke daglens het beste comfort geeft voor haar.

Ze heeft ook een reservetasje lenzen en vloeistof zodat ze nooit zonder lenzen komt te zitten, dit alles voor slechts 20 € per maand.

Full Serviceprogramma contactlenzen met afwisselend bril dragen:

Lien, 35 jaar, volgt graag de modetrends en wisselt daarom haar bril af met lenzen. Wanneer ze uiteten gaat met vriendinnen draagt ze graag haar bril maar tijdens het sporten zijn de lenzen heel handig en comfortabel. Ze kiest daarom voor de comfort light formule. Ze betaalt 5 € per maand en krijgt interessante kortingen op de aanschaf van nieuwe lenzen en vloeistoffen.

Zo kan ze ook van onbeperkte oogzorg genieten waardoor ze zonder extra kosten de laatste nieuwe lenzen en vloeistoffen kan uittesten en waarbij haar ogen optimaal opgevolgd worden zonder dat ze zich zorgen moet maken over de gezondheid van haar ogen.

Full Serviceprogramma leeslenzen:

Thierry, 54 jaar, bediende, werkt veel met de computer en gaat graag wandelen in de natuur. ’s Avonds leest hij een boek, gaat naar de kaartclub of eens naar de sauna. Hij kiest voor multifocale contactlenzen waarmee hij scherp ziet van dichtbij én veraf. Op deze manier is hij niet beperkt in zijn beroeps- of vrijetijdsactiviteiten. Hij kiest voor het comfort plus systeem, daarmee heeft hij flinke kortingen op de lenzen en vloeistoffen. Ook alle oogmetingen en controles zitten hierbij inbegrepen.

Hij hoeft zich geen zorgen meer te maken als blijkt dat hij na 1 jaar weer wat minder nabij kan zien. Wij doen dan de nodige controles waarbij Thierry eerst met paslenzen kan uittesten of het gewenste resultaat weer behaald wordt.

Hij betaalt hiervoor 28.50 € per maand.

Garantie bij breuk, verlies of foute lenzen. Altijd reservelenzen zodat u niet zonder komt te vallen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam *
Voornaam *
E-mail *