Serviceprogramma harde, vormstabiele lenzen

Dankzij dit serviceplan voor harde lenzen heeft u een full-service systeem aan de beste voorwaarden!

Full Serviceprogramma nachtlenzen tot 18 jaar:

Stan, 15 jaar, heeft gekozen voor nachtlenzen. Hij had voor het rechteroog een sterkte van -3.00 en voor het linkeroog -2.50 met een cilinder van -1.25.

Hij draagt deze lenzen enkel ’s nachts en overdag heeft hij een scherp zicht de hele dag lang, zonder bril of lenzen. Dit geeft hem een enorme vrijheid, onder andere tijdens het beoefenen van zijn favoriete sport, zwemmen. Hij zit in het comfort -18 servicesysteem, zo krijgt hij halfjaarlijks een oproep voor een oogcontrole en profiteert hij van flinke kortingen op de lenzenvloeistoffen. Bij breuk of verlies krijgt hij 50 % korting op de aankoop van een nieuwe lens, en hij heeft recht op een gratis SOS-tasje met lensetui en vloeistof.

Voor dit alles betaalt hij slechts 27 € per maand.

Dankzij de nachtlenzen gaat zijn zicht er ook niet meer zo snel op achteruit. Dit is een bijkomend voordeel van nachtlenzen. Het stabiliseert de bijziendheid. Aangezien zijn mama een -6.00 sterkte heeft, was de kans groot dat zijn sterkte ook nog zou toenemen. We doen dus met nachtlenzen aan Myopiecontrole waardoor de sterkte niet verder achteruit gaat. Dit is recent ook bewezen in verschillende onderzoeken en laatst op een groot congres (NCC2012) in Nederland bevestigd.

Full Serviceprogramma vormstabiele contactlenzen:

Wendy, 36 jaar, draagt al 20 jaar harde, vormstabiele lenzen. Vroeger deed ze gemiddeld 5 jaar met 1 paar lenzen. Er was geen opvolging en zolang alles goed verliep was er geen probleem. Totdat ze echter recent serieus ontstoken ogen opliep waardoor ze toch wel geschrokken was. Nadat ze bij de oogarts was geweest wilde ze dit graag in de toekomst vermijden omdat haar ogen te kostbaar zijn.

Dankzij de keuze van de comfort light formule kan ze nu zonder zorgen haar vormstabiele lenzen weer dragen . Wij roepen haar jaarlijks op voor een controle, ze betaalt 5 € per maand en ze krijgt interessante kortingen op de aanschaf van nieuwe lenzen (vervanging, breuk of verlies). Ook op de lenzenvloeistoffen heeft ze kortingen. Hierdoor heeft ze om de 2 jaar nieuwe lenzen waardoor de gezondheid van haar ogen niet meer in het gedrang komt.

Full Serviceprogramma vormstabiele leeslenzen:

Carine, 53 jaar, werkt als bediende in een kantoor met een vrij droge omgeving . Ze heeft gekozen voor multifocale vormvaste lenzen in de comfort plus serviceformule. Hierdoor kan ze comfortabel computerwerk verrichten en ook veraf goed zien. Zo ontvangt ze jaarlijks een oproep voor een oogcontrole, hierna worden jaarlijks nieuwe harde lenzen besteld. Hierdoor blijft haar comfort optimaal ondanks de niet zo gunstige werkomgeving voor lenzen. Indien nodig of als zij dat wenst doen wij ook een tussentijdse controle na een halfjaar. Ze krijgt onbeperkte oogzorg en profiteert van flinke kortingen op de vloeistoffen. Bij breuk of verlies van haar lenzen ontvangt ze 50 % korting, en ze heeft recht op een gratis SOS-tasje met lensetui en vloeistof.

Ze betaalt voor dit alles slechts 30 € per maand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam *
Voornaam *
E-mail *