Serviceprogramma

Dankzij dit serviceplan voor speciale lenzen heeft u een full-service systeem aan een betaalbare prijs.

Full Serviceprogramma contactlenzen tot 18 jaar:

Rune, 16 jaar, heeft een sterkte van -3.00 en een hoge cilinder van -3.25. Hij speelt voetbal en werkt ook graag met zijn computer.  Bij zijn vorige opticien had men hem verteld dat lenzen niet zouden lukken vanwege de hoge cilinder.  Voetballen met een bril is absoluut niet handig en Rune ging op zoek naar een mogelijkheid om toch lenzen te dragen. Na een succesvolle proefpassing ging er voor Rune een nieuwe wereld open.

Hij draagt nu torische maandlenzen Rx in het comfort -18 servicesysteem. Zo krijgt hij elk halfjaar een oproep voor een controleafspraak en heeft hij flinke kortingen op de lenzen en vloeistoffen. Ook alle nodige oogzorg is onbeperkt inbegrepen waardoor hij zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van zijn ogen. Hij kan nu zonder zorgen toch genieten van een veel breder gezichtsveld dan met zijn bril.

Hij heeft ook een reservetasje met lenzen en vloeistof zodat hij nooit zonder lenzen komt te zitten, dit alles voor 33 € per maand.

Full Serviceprogramma contactlenzen met afwisselend bril dragen:

Sophie, 33 jaar, heeft een hoge sterkte van +4.00 en cilinder van -4.00 en wisselt haar bril af met lenzen. Ze volgt graag de laatste nieuwe modetrends. Om te gaan werken draagt ze dan ook haar trendy bril omdat ze zeer veel computerwerk doet in een omgeving met vrij droge lucht en airco. Wanneer ze gaat sporten of uitgaat kiest ze voor het comfort en de vrijheid van haar lenzen.

Ze kiest daarom voor de comfort light formule. Ze betaalt 5 € per maand en krijgt interessante kortingen op de aanschaf van nieuwe lenzen en vloeistoffen. Zo kan ze ook van onbeperkte oogzorg genieten en van voordeligere prijzen voor de speciale lenzen die haar met deze hogere sterkte toch een goed zicht en comfort geven.

Full Serviceprogramma leeslenzen:

Jean, 54 jaar, heeft een zeer druk en actief leven. Hij is brandweerman en wordt tijdens zijn wachtdienst regelmatig opgeroepen voor noodgevallen. Dan is het belangrijk dat hij snel ter plaatse kan zijn. Daarom draagt hij zijn 2-weeklenzen dag en nacht en heeft hij gekozen voor de comfort plus serviceformule.

Zo gaat hij ook regelmatig duiken en kan dankzij zijn multifocale weeklenzen (leeslenzen) zijn horloge onder water duidelijk zien.  Hij kan zonder problemen goed zien in het verkeer en de krant lezen.

Hij betaalt hiervoor 41 € per maand en heeft flinke kortingen op de lenzen en vloeistoffen. Ook alle oogmetingen en controles zijn inbegrepen en hij heeft ook recht op een gratis SOS-tasje met reservelenzen en vloeistof.

Dankzij het servicesysteem wordt hij halfjaarlijks opgeroepen om een controle te laten doen om te zien of de gezondheid van zijn ogen niet in het gedrang zou komen, ook controleren we dan zijn zicht voor ver en nabij. Dit kan eventueel halfjaarlijks bijgestuurd worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Naam *
Voornaam *
E-mail *